Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų braškių
250 gramų dansukker uogienių cukraus
1 vienetas citrinų
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis

Recepto autorius: Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Dan Sukker
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.

  2. Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.

  3. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.

  4. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...