Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių uogienė su greipfrutas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais. Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais. Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas braškių
500 gramų dansukker uogienių cukraus
1 vienetas greipfruktų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Braškių uogienė su greipfrutas

Recepto autorius: Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais. Dan Sukker
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...