Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Brokolių apkepas
AUTORIUS:
Salvija
INGREDIENTAI:
70 gramų džiūvesėlių (pyrago)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
70 gramų sviesto
600 gramų brokolių
150 gramų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti ir susmulkinti brokolius žiedynais.
Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes.
Išversti į kepimo skardą, užpilti sultiniu, apibarstyti sūriu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais ir kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Brokolių apkepas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplauti ir susmulkinti brokolius žiedynais.
Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes.
Išversti į kepimo skardą, užpilti sultiniu, apibarstyti sūriu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais ir kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Receptą atsiuntė Salvija

Komentarai


Daugiau receptų