Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bruknių drebučiai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas bruknių
500 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bruknes puode pavirkite 20 minučių. Suberkite uogas atskirai nuo sulčių ir gerai jas pertrinkite, tada perkoškite. Vėl sumaišykite uogas ir sultis.
2.
Į bruknes suberkite cukrų, virkite pusvalandį ant silpnos ugnies, įdėkite šaukštelį citrinos rūgšties. Išpilstykite viską į stiklainius.

Bruknių drebučiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bruknes puode pavirkite 20 minučių. Suberkite uogas atskirai nuo sulčių ir gerai jas pertrinkite, tada perkoškite. Vėl sumaišykite uogas ir sultis.

  2. Į bruknes suberkite cukrų, virkite pusvalandį ant silpnos ugnies, įdėkite šaukštelį citrinos rūgšties. Išpilstykite viską į stiklainius.

Receptą atsiuntė Gražina
Gairės: Išvirti, Uogienės

Komentarai


Daugiau receptų