Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bruknių ir svogūnų padažas mėsos patiekalams
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų svogūnų
750 gramų bruknių
200 mililitrų acto (raudonojo vyno)
200 gramų cukraus
1 žiupsnelis pipirai (kajeno)
1 arbatinis šaukštelis druskos (rūpi )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Svogūnus sukapoti smulkiai. Bruknes nuplauti per sietą, o tada nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite.
Puikiai tiks prie mėsos kepsnių.

Bruknių ir svogūnų padažas mėsos patiekalams

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus sukapoti smulkiai. Bruknes nuplauti per sietą, o tada nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite.
Puikiai tiks prie mėsos kepsnių.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...