Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvės šoninės "marškinėliuose" su česnakiniu padažu
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Šis padažas labai skanus, tad rekomenduoju jo pasidaryti daugiau ir baigiant kepti bulves užpilti jo ant viršaus. Arba patiekti atskirame inde, kad valgant galima būtų užsipilti Šis padažas labai skanus, tad rekomenduoju jo pasidaryti daugiau ir baigiant kepti bulves užpilti jo ant viršaus. Arba patiekti atskirame inde, kad valgant galima būtų užsipilti ant bulvių. (...daugiau) Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas bulvių
300 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
Padažui:
100 gramų grietinės
2 valgomieji šaukštai majonezo
2 skiltelės česnakų (kapotas)
1 arbatinis šaukštelis provanso žolelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskutame. Mažesnių nepjaustome, didesnes supjaustome, kaip verdamas garnyrui.
2.
Išverdame, bet neperverdame tiek, kad trupėtų. Atvėsiname.
3.
Jei turite virtų bulvių, pirmus 2 punktus tiesiog praleidžiame.
4.
Sumaišome padažo ingredientus, užpilame ant bulvių, atsargiai išmaišome.
5.
Jei šoninės juostelės labai plačios, jas galima perpjauti išilgai per pusę - to visiškai pakanka apsukti bulvę.
6.
Dedame bulvę ant šoninės, apsukame aplink ir statome į kepimo indą. Taip apsukame visas bulves.
7.
Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, arba kol šoninė apskrus.
8.
Pabarstome krapais. Skanaus!

Bulvės šoninės "marškinėliuose" su česnakiniu padažu

Recepto autorius: Šis padažas labai skanus, tad rekomenduoju jo pasidaryti daugiau ir baigiant kepti bulves užpilti jo ant viršaus. Arba patiekti atskirame inde, kad valgant galima būtų užsipilti ( ...daugiau ) Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves nuskutame. Mažesnių nepjaustome, didesnes supjaustome, kaip verdamas garnyrui.

  2. Išverdame, bet neperverdame tiek, kad trupėtų. Atvėsiname.

  3. Jei turite virtų bulvių, pirmus 2 punktus tiesiog praleidžiame.

  4. Sumaišome padažo ingredientus, užpilame ant bulvių, atsargiai išmaišome.

  5. Jei šoninės juostelės labai plačios, jas galima perpjauti išilgai per pusę - to visiškai pakanka apsukti bulvę.

  6. Dedame bulvę ant šoninės, apsukame aplink ir statome į kepimo indą. Taip apsukame visas bulves.

  7. Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, arba kol šoninė apskrus.

  8. Pabarstome krapais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai


Daugiau receptų