Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulviniai blynai su grybais
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai bulvių ((didelės))
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek lašinių ( (gali būti ir parūkyti))
1 vienetas svogūnų
150 gramų grybų ( (smulkinti) apie)
šiek tiek prieskonių (mišinys (Santa Maria))
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 valgomieji šaukštai kefyro
šiek tiek miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.
2.
Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.

Bulviniai blynai su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.

  2. Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.

Receptą atsiuntė Zita
Gairės: Kepti, Blynai

Komentarai


Daugiau receptų