Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulviniai pyragėliai su virta daktariška dešra
AUTORIUS:
Janina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (virtos)
4 vienetai bulvių (žalios)
šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
150 gramų paprikų (įdarui)
2 vienetai svogūnų (įdarui)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas kiaušinių (įdarui, virti)
šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų)
150 gramų dešros (Biovela, įdarui)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (įdarui, kepti)
0.25 vieneto grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
virtas bulves sumalkite, žalias sutarkuokite smulkia tarka. Į varškę įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę, pasūdykite, sumaišykite su bulvėmis ir įberkite miltų tiek, kad suminkius tešla neliptų prie rankų. Įdarui svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, sudėkite susmulkintą papriką, vėliausiai sudėkite mažais kubeliais smulkintą dešrą, kiaušinį, paskaninkite prieskoniais, pasūdykite, išmaišykite. Iš bulvių tešlos suformuokite paplotėlius, ant kiekvieno jų uždėkite įdaro, kraštus užspauskite, suformuokite kepsniukus, kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su pomidorų padažu.

Bulviniai pyragėliai su virta daktariška dešra

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

virtas bulves sumalkite, žalias sutarkuokite smulkia tarka. Į varškę įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę, pasūdykite, sumaišykite su bulvėmis ir įberkite miltų tiek, kad suminkius tešla neliptų prie rankų. Įdarui svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, sudėkite susmulkintą papriką, vėliausiai sudėkite mažais kubeliais smulkintą dešrą, kiaušinį, paskaninkite prieskoniais, pasūdykite, išmaišykite. Iš bulvių tešlos suformuokite paplotėlius, ant kiekvieno jų uždėkite įdaro, kraštus užspauskite, suformuokite kepsniukus, kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su pomidorų padažu.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (2)


  • grazina 2013-10-07 18:42

    rytoj pabandysiu;] :-)


  • Gabrielė 2013-04-28 14:51

    Turėtų būti labai skanūs, atrodo viliojančiai


Daugiau receptų