Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvinių blynų pica su šaltai rūkytu česnakiniu saliamiu
AUTORIUS:
Janina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
400 gramų bulvių (picos padui)
šiek tiek juodųjų pipirų (picos padui)
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių (picos padui)
200 gramų pievagrybių (konservuoti)
150 gramų dešros (Biovela)
šiek tiek druskos (picos padui)
šiek tiek prieskonių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite pakepintas daržoves, susmulkintą dešrą, pabarstykite smulkintais žalumynais, prieskoniais ir užberkite tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių, kepkite tol, kol sūris išsilydys.

Bulvinių blynų pica su šaltai rūkytu česnakiniu saliamiu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite pakepintas daržoves, susmulkintą dešrą, pabarstykite smulkintais žalumynais, prieskoniais ir užberkite tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių, kepkite tol, kol sūris išsilydys.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų