Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių apkepas su svogūnais
AUTORIUS:
Jelena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų (raudonieji)
100 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
25 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulvytes sutarkuot ant burokinės tarkės. Į bulvių masę įdėt pakepintus svogūnus, kiaušinius, kumpį, užvirintą pieną, miltus, prieskonius. Viską išmaišyt ir įdėt į sviestu pateptą skardą. Kept 20-30 min., 200C karštumo orkaitėje.

Skanaus

Bulvių apkepas su svogūnais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuskustas bulvytes sutarkuot ant burokinės tarkės. Į bulvių masę įdėt pakepintus svogūnus, kiaušinius, kumpį, užvirintą pieną, miltus, prieskonius. Viską išmaišyt ir įdėt į sviestu pateptą skardą. Kept 20-30 min., 200C karštumo orkaitėje.

Skanaus

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai (4)


  • lulu 2014-07-16 22:14

    labia neskanu


  • Mindaugas 2013-02-21 20:40

    dar pamirsau parasyti, kad skonis tikrai neipatingas


  • Mindaugas 2013-02-21 20:36

    Miltai cia tikrai nereikalingi. Po 30 min. apkepas buvo visiskai zalias, iskepe tik per 70 min. Vietoje raudonu svogunu deciau paprastus, nes raudoni cia nei skonio nei efekto neduoda.


  • Ruta 2012-09-07 19:16

    Vakar kepiau šį patiekalą. Visa šeimyna išpeikė :bloga: ir man nepatiko :bloga: manau būtų daug skaniau jei nenaudotumėt miltų ir pieno. :geda:


Daugiau receptų