Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių casserole
AUTORIUS:
Santa Maria
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
650 gramų bulvių (nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis)
400 mililitrų pieno (3,5 % - 4 % riebumo)
10 gramų prieskonių (bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis)
65 gramai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.

Bulvių casserole

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Bulvės, nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis, 650 gramų
  • Pienas, 3,5 % - 4 % riebumo, 400 mililitrų
  • Prieskoniai, bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis, 10 gramų
  • Sūris, tarkuotas, 65 gramai

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai (1)


  • Jolita 2013-03-06 15:43

    AR SKANU? SU KUO PATEIKTI


Daugiau receptų