Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių guliašas
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai pomidorų pastos
4 vienetai agurkų (rauginti)
2 gramai sviesto
100 gramų grietinės
3 skiltelės česnakų
2 stiklinės sultinio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę, suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos, sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę. Troškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.

Bulvių guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę, suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos, sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę. Troškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.

Receptą atsiuntė Janina
Gairės: Išvirti, Troškiniai

Komentarai (1)


  • petras 2015-10-11 16:51

    sskanu


Daugiau receptų