Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių ir vištienos troškinys su kariu
AUTORIUS:
Erika
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliais)
3 vienetai svogūnų
400 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 valgomasis šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite ir supjaustykite kubeliais bulves. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Nulupkite česnaką ir svogūnus. Česnaką sugrūskite, o svogūnus smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje pakepinkite svogūnus su trupučiu aliejaus. Sudėkite vištieną, karį, lauro lapelius ir kepkite, kol vištiena parus. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir įpilkite maždaug 750ml vandens. Troškinkite, kol bulvės pasidarys minkštos. Jei reikia, įpilkite vandens. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Patiekite karštą. Patiekalas maždaug 6 asmenims, skanaus ;)

Bulvių ir vištienos troškinys su kariu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupkite ir supjaustykite kubeliais bulves. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Nulupkite česnaką ir svogūnus. Česnaką sugrūskite, o svogūnus smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje pakepinkite svogūnus su trupučiu aliejaus. Sudėkite vištieną, karį, lauro lapelius ir kepkite, kol vištiena parus. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir įpilkite maždaug 750ml vandens. Troškinkite, kol bulvės pasidarys minkštos. Jei reikia, įpilkite vandens. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Patiekite karštą. Patiekalas maždaug 6 asmenims, skanaus ;)

Receptą atsiuntė Erika

Komentarai (9)


  • Erika 2011-05-10 00:29

    Nera uz ka :) i sveikatele :)


  • meilute 2011-05-09 19:11

    vietoj vištienos įdejau kiaulienos visai gerai gavosi mano seimynai labai patiko Ačiū už receptą :super:


  • Erika 2011-04-15 20:33

    Aciu ir Jums uz ivertinima :) Skaniu akimirku :) :super:


  • julia 2011-04-14 21:16

    Didelis ACIU Jums, Miela Gaspadine ERIKA,nuo Musu ,,skranduku'' :-D ,bei savaime aisku,nuo MUSU TRIJU-Julia,Elaine,Andrew Allwood,kadangi Jusu pasiulytas receptas,,Bulviu ir vistienos troskinys'',tikrai nuostabus,skanus ir as pasiulyciau daugiau ,,Gaspadines''megejams,skaitytojams,pasigaminti namuose Jusu paciu pietums,vakarienei,ar netgi pavaisinti Svecius-Tikrai,SKANAUS,,Bulviu ir vistienos troskinio''...!!! :super: :-p ;-) Pagarbiai,Julia su seima XXX


  • Erika 2011-04-14 19:42

    p. Julia, jeigu gaminsite trims asmenims, tada imkite visko po puse kiekio :) Na laiko konkreciai negaliu pasakyti, tiesiog paragaukite kai jau bulves bus ikandamos, t.y. minkstos, o ir vistiena nesitasys tada galima tiekti :) Skanaus :)


  • julia 2011-04-14 18:50

    Miela Erika,pasakykite kiek mazdaug laiko reikia troskinti si patiekala ir padekite apskaiciuoti produktu kieki,jeigu noriu gaminti trims asmenims!? Nusprendziau gaminti si vakara,tad veliau atsiusiu Jums komentara apie si patiekala,manau,jog nenusivilsiu...!!? Dekoju! Julia ;-)


  • Darius 2011-01-09 21:21

    Skanu, kazkada mama darydavo. Oi seni laikai budavo.. agurkeliai rugstus, niam.


  • Erika 2011-01-09 13:56

    Ponia eksperte, ar skaitei aprašymą iki galo? Čia yra troškinys, jei dar neaišku kažkas...žodžiu ne tau suprast :-D


  • eksperte 2011-01-09 11:57

    Ir vandeny valgyt???


Daugiau receptų