Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių kepsneliai
AUTORIUS:
Žygimantas
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
10 vienetų bulvių
500 gramų kiaulienos (malta)
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
500 gramų miltai
šiek tiek prieskonių (SANTA MARIA bulvėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves švariai nuplauname ir verdame su lupenomis.
2.
Kai bulvės išverda jas atvėsiname, tada nulupame lupenas ir sutriname arba sumalame mėsmale.
3.
Į bulvių masę įmušame du kiaušinius, įberiame bulvių prieskonių ir miltų. Viską gerai išmaišome, kad masė neliptų prie rankų. ( Jei miltų nepakanka dėkite kol nelips arba dar galima idėti krakmolo).
4.
Į faršą imušame kiaušinį ir įberiame druskos. Masę išmaišome.
5.
Iš bulvinės tešlos plešiame po gabaliuką, jį padarome ovalios formos ir truputį pakočiojame. Per vidurį su šaukšteliu dedame faršą ir formuojame formą kaip pavaizduotą nuotraukoje.
6.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanu valgyti su grietine arba svogūnų padažu. Skanaus!

Bulvių kepsneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves švariai nuplauname ir verdame su lupenomis.

  2. Kai bulvės išverda jas atvėsiname, tada nulupame lupenas ir sutriname arba sumalame mėsmale.

  3. Į bulvių masę įmušame du kiaušinius, įberiame bulvių prieskonių ir miltų. Viską gerai išmaišome, kad masė neliptų prie rankų. ( Jei miltų nepakanka dėkite kol nelips arba dar galima idėti krakmolo).

  4. Į faršą imušame kiaušinį ir įberiame druskos. Masę išmaišome.

  5. Iš bulvinės tešlos plešiame po gabaliuką, jį padarome ovalios formos ir truputį pakočiojame. Per vidurį su šaukšteliu dedame faršą ir formuojame formą kaip pavaizduotą nuotraukoje.

  6. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanu valgyti su grietine arba svogūnų padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Žygimantas

Komentarai


Daugiau receptų