Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių kroketai su įdaru
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų bulvių
2 kiaušinių
šiek tiek druskos
200 gramų mesos (malta)
200 gramų grybų
1 svogūnų
2 valgomieji šaukštai petražolių
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai)
1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
šiek tiek džiūvesėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves išvirkite su lupena pasūdytame vandenyje. Leiskite joms atšalti, tada nulupkite, sudėkite į dubenį ir gerai sutrinkite. Po vieną įmaišykite abu kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos. Kol ruošite kroketų įdarą, atidėkite bulvių tešlą į šalį.
2.
Susmulkinkite svogūną, petražoles. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite supjaustytus produktus, faršą ir grybus su šaukšteliu mėsos prieskonių bei juodaisiais pipirais.
3.
Vandeniu sudrėkinkite rankas, imkite norimą kiekį bulvių tešlos ir suformuokite maždaug apvalios formos blyną. Dėkite ant vidurio įdaro, sulyginkite kraštelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.

Bulvių kroketai su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves išvirkite su lupena pasūdytame vandenyje. Leiskite joms atšalti, tada nulupkite, sudėkite į dubenį ir gerai sutrinkite. Po vieną įmaišykite abu kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos. Kol ruošite kroketų įdarą, atidėkite bulvių tešlą į šalį.

  2. Susmulkinkite svogūną, petražoles. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite supjaustytus produktus, faršą ir grybus su šaukšteliu mėsos prieskonių bei juodaisiais pipirais.

  3. Vandeniu sudrėkinkite rankas, imkite norimą kiekį bulvių tešlos ir suformuokite maždaug apvalios formos blyną. Dėkite ant vidurio įdaro, sulyginkite kraštelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų