Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bulvių lizdeliai su virtos daktariškos dešros įdaru
AUTORIUS:
Žaneta
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
50 mililitrų pieno
200 gramų dešros (Biovela)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
200 gramų grybų
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išvirkite bulves ir sutrinkite košę su pienu, sviestu, prieskoniais. Į šiek tiek pravėsusią košę įmaišykite kiaušinį.
Dėkite košės į konditerinį maišelį ir išspauskite ant kepimo popieriaus bulvių krepšelius.
Susmulkintus grybus, svogūną, česnaką ir dešrą pakepinkite 5 minutes.
Įmaišykite prieskonių. Kepintų produktų pridėkite į bulvių krepšelius, apibarstykite sūriu. Bulvių krepšelius apibarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Papuoškite svogūnų laiškais.

Bulvių lizdeliai su virtos daktariškos dešros įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirkite bulves ir sutrinkite košę su pienu, sviestu, prieskoniais. Į šiek tiek pravėsusią košę įmaišykite kiaušinį.
Dėkite košės į konditerinį maišelį ir išspauskite ant kepimo popieriaus bulvių krepšelius.
Susmulkintus grybus, svogūną, česnaką ir dešrą pakepinkite 5 minutes.
Įmaišykite prieskonių. Kepintų produktų pridėkite į bulvių krepšelius, apibarstykite sūriu. Bulvių krepšelius apibarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Papuoškite svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Žaneta

Komentarai


Daugiau receptų