
Bulvių traškučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (vienodos, pailgos) |
šiek tiek | taukų (riebalų) (ar aliejus) |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Bulves nuskutę supjaustome kiek galima plonesnėmis riekelėmis. Labai gerai išplauname vandenyje, kad liktų kuo mažiau krakmolo. Kiaurasamčiu išimtas iš vandens dedame ant švarios drobulės, kad pradžiūtų. Po to verčiame į karštus riebalus (geriausia kiaulės taukai) ir kepame, kol riekelės gražiai pagels. Vėl kiaurasamčiu išgriebiame ir dar šiltas pabarstome druska.
Bulvių traškučiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Bulvės, vienodos, pailgos, 4 vienetai
- Taukai (kiaulių), ar aliejus
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutę supjaustome kiek galima plonesnėmis riekelėmis. Labai gerai išplauname vandenyje, kad liktų kuo mažiau krakmolo. Kiaurasamčiu išimtas iš vandens dedame ant švarios drobulės, kad pradžiūtų. Po to verčiame į karštus riebalus (geriausia kiaulės taukai) ir kepame, kol riekelės gražiai pagels. Vėl kiaurasamčiu išgriebiame ir dar šiltas pabarstome druska.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (12)
Bandysiu
:*
O.o :) :D ;) :(
:) ^.^
nem nem :super: :valgau: :super2:
Niekada nebepirksiu is pardos :super: :fuu:
super skanu, katik pasigaminom ir valgom :super: o jei del sveikumo tai geriau nei parduotuviniai kur visokie e ir tt. dabar kai vaikas prasys cipsu tai geriau pati pagaminsiu.
P.S. kai pjaustai su peiliu tai nelabai gerai gaunasi (iskepus pominksciai viduje lieka), pagalvojau, kad visai nieko turetu buti jei supjaustai su skustuku bulvem skusti, na nesupjaustai o paprasciausiai priskuti. o tada rynai traskus mh :super: :-)
pora ka :-D :super2: rtu i metus galima ir suvalgyti nieko neatsitiks
as dabar darau traskucius :super2: fxb
nesveika taigi neskanu ir taškas.