Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėliai su tunu ir ryžiais
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
185 gramai tunų (konservuotas)
1 vienetas ryžių (virti (maišeliais))
1 vienetas burokėlių (virtų)
šiek tiek žalumynų (krapai, petražolės, svogūnų laškai )
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Ryžius išvirti ir atvėsinti. Burokėlius sutarkuoti burokine tarka arba dar smulkesne. Sudėti ant ryžių. Tuną (geriau gabaliukais, bet tinka ir smulkintas) taip pat sudėti. Pridėti smulkiai supjaustytų krapų, druskos ir pipirų. Išmaišyti. Papuošti petražole arba svogūnų laiškais.

Skanaus

Burokėliai su tunu ir ryžiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius išvirti ir atvėsinti. Burokėlius sutarkuoti burokine tarka arba dar smulkesne. Sudėti ant ryžių. Tuną (geriau gabaliukais, bet tinka ir smulkintas) taip pat sudėti. Pridėti smulkiai supjaustytų krapų, druskos ir pipirų. Išmaišyti. Papuošti petražole arba svogūnų laiškais.

Skanaus

Receptą atsiuntė silvija

Komentarai (18)


  • Egle 2018-04-12 10:44

    Tunas savo sultyse ar aliejuje?


  • Agnė 2018-03-23 18:22

    Nereikia užpilo papildomo - užtenka skysčio nuo tuno. Žinoma, jei norit, galite majonezo dėti.


  • Rima 2018-03-22 20:29

    O tai koks užpilas ant šios. Mišrainės?


  • Maryte 2017-12-23 07:41

    labai skanu :(


  • Audrone 2017-09-09 18:03

    O tai kas dedasi majonezas ar kas kito?


  • Lina 2017-03-25 21:21

    O jezus!!!Rimtai jus cia?Aisku, kad virtas!!!


  • IBM 2017-02-24 22:04

    Ar burokėliai virti ?


  • mash 2016-02-22 13:52

    ko nori


  • renka 2016-02-21 05:58

    O burokelis virtas


  • w 2016-02-20 21:42

    nesuprantu kaip gali kilti klausimas ar virti burokeliai...


Daugiau receptų