Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių blynai (pasninko valgis)
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų burokėlių
2 valgomieji šaukštai manų kruopų
1 vienetas kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 žiupsnelis baltųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
50 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius ir žalią svogūną sutarkuoti, sudėti manus, prieskonius, druską, kiaušinį, palaikyti apie 10 min.
Kepti įkaitintame aliejuje keptuvėje.
2.
Valgyti su varške, sumaišyta su grietine.

Burokėlių blynai (pasninko valgis)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Burokėlius ir žalią svogūną sutarkuoti, sudėti manus, prieskonius, druską, kiaušinį, palaikyti apie 10 min.
    Kepti įkaitintame aliejuje keptuvėje.

  2. Valgyti su varške, sumaišyta su grietine.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai (1)


  • Rita 2017-08-14 15:22

    Ar burokus stambiai sutarkuoti ar smulkiai?


Daugiau receptų