Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių ir keptų svogūnų salotos
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių (virtos)
šiek tiek krapų (švieži)
1 vienetas morkų (virtos)
1 vienetas svogūnų (galva)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
1 vienetas burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Su lupenomis išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Išvirus, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, pusę jo supjaustę smulkiai, kitą pusę žiedeliais. Iš pradžių apskrudinkite, paskui patroškinkite uždengę keptuvę dangčiu. Smulkiai supjaustykite laiškus, susmulkinkite krapus. Visus ingredientus sumaišykite su actu ir, jeigu trūksta, galite įpilti dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska pagal skonį.

Burokėlių ir keptų svogūnų salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Su lupenomis išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Išvirus, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, pusę jo supjaustę smulkiai, kitą pusę žiedeliais. Iš pradžių apskrudinkite, paskui patroškinkite uždengę keptuvę dangčiu. Smulkiai supjaustykite laiškus, susmulkinkite krapus. Visus ingredientus sumaišykite su actu ir, jeigu trūksta, galite įpilti dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska pagal skonį.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (2)


  • aWrika 2010-12-30 18:29

    Nereali misraine :)


  • Tera 2009-05-17 11:48

    :mmm: skanu


Daugiau receptų