Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių pyragas
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
9 valgomieji šaukštai cukraus
90 gramų kakavos
3 vienetai kiaušinių
9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
9 valgomieji šaukštai pieno
1 arbatinis šaukštelis sodos (gesinta)
9 valgomieji šaukštai aliejaus
250 gramų burokėlių (virti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakti kiaušinius su pienu, cukrumi, aliejumi. Virtus burokėlius sutarkuoti smulkia trintuve .Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda ir kakava. Viską gerai išmaišyti. Tešlą supilti į formą, dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Pyragas labai gardus, tikrai verta pabandyti.

Burokėlių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Suplakti kiaušinius su pienu, cukrumi, aliejumi. Virtus burokėlius sutarkuoti smulkia trintuve .Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda ir kakava. Viską gerai išmaišyti. Tešlą supilti į formą, dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Pyragas labai gardus, tikrai verta pabandyti.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (3)


  • Julius 2010-09-16 15:58

    :super: man skanus tas pyragas :super:


  • Inesa 2010-09-15 15:32

    Burokeliu skonis tikrai nesijaucia, kai vaisinau svečius, jie buvu isitikine , kad tai sokoladinis pyragas. Nuotrauka prastos kokybes , nes po ranka buvo tiktai mobilus telefonas ;-) O dar galite apliti pyraga sokoladiniu glajumi :super:


  • zirnius 2010-09-15 13:29

    is nuotraukos- nelabai ispudinggai atrodo. Ar tik burokeliai nenaudojami del spalvos? as pabijociau daryti si pyraga. jei i recepta ieina ir cukrus[9saukstai] nelabai ir turetu jaustis burokeliu skonis, tiesa?


Daugiau receptų