Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių pyragas pagal Oliverį
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (žievelė)
šiek tiek cinamono
šiek tiek gvazdikėlių
1 vienetas imbierų (2cm gabaliukas)
150 mililitrų medaus
šiek tiek muskato
3 vienetai kiaušinių (dideli)
150 gramų kvietinių miltų
100 gramų kvietinių miltų (rupūs)
170 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 vienetas apelsinų sulčių
šiek tiek druskos
500 gramų burokėlių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius išvirti, atvėsinti, nulupti ir sutrinti iki vientisos masės. Sudėti tarkuotą imbierą, trynius, medų ir aliejų, išmaišyti. Tada sudėti kepimo miltelius, polentą, miltus, tarkuotą apelsino žievelę, supilti sultis, suberti prieskonius ir išmaišyti. Baltymus išplakti ir įmaišyti į burokėlių masę. Supilti tešlą į riebalais pateptą formą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes. Prieš pjaustant atšaldyti.

Burokėlių pyragas pagal Oliverį

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlius išvirti, atvėsinti, nulupti ir sutrinti iki vientisos masės. Sudėti tarkuotą imbierą, trynius, medų ir aliejų, išmaišyti. Tada sudėti kepimo miltelius, polentą, miltus, tarkuotą apelsino žievelę, supilti sultis, suberti prieskonius ir išmaišyti. Baltymus išplakti ir įmaišyti į burokėlių masę. Supilti tešlą į riebalais pateptą formą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes. Prieš pjaustant atšaldyti.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai (12)


  • Siga 2017-11-14 11:48

    Ar bandėt, kad taip rasot


  • kamilea 2011-01-24 21:25

    %-) %-) :-s fe man neskanu :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)


  • Neringa 2011-01-14 19:12

    negundancai fe %-) :bloga:


  • Staras 2010-10-21 17:05

    tikras nevykėlis.................. :-p 8-|


  • (anonimas) 2010-10-20 18:36

    neverta gadinti produktu... :-)


  • Dalia 2010-09-24 14:04

    %-) nevertas produktu gadinimo


  • Gintare 2010-06-06 22:05

    Labai idomus pyragas verta ismegint


  • Staras 2010-04-10 08:52

    nekelia pasitikėjimo. 8-|


  • Andrius 2010-03-11 17:37

    gaminausi,visai nieko gavosi,burokai tik spalva duoda skonio nelabai jauciasi,cia vienas is tu pyragu kuri viena karta pavalGYSI ir daugiau nebesinores... :-)


  • (anonimas) 2010-01-29 13:13

    gal kas daret?


Daugiau receptų