Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių salotos
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Salotos labai tinka burokėlių gerbėjams, besilaikantiems dietos ar šiaip nevalgantiems mėsos ir užpilų. Burokėliai kepti orkaitėje, prieš tai juos supjausčius ir Salotos labai tinka burokėlių gerbėjams, besilaikantiems dietos ar šiaip nevalgantiems mėsos ir užpilų. Burokėliai kepti orkaitėje, prieš tai juos supjausčius ir suvyniojus į foliją. Tai jiems priduoda ypatingo skonio. (...daugiau) Audronė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas burokėlių (pailgas)
1 vienetas morkų (didelė)
3 valgomieji šaukštai konservuotų pupelių
1 lapas pekino kopūstų
1 gabalas poras
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlį nuplauti, supjaustyti riekelėmis, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją .
2.
Morką nuskusti, supjaustyti griežinėliais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros, sudėti į kepimo skardą burokėlius folijoje ir morkas ( jei kepate be silikoninio kilimėlio, įkloti kepimo popieriaus), kepti 40 min.
4.
Pekino kopūsto lapą ir porą susmulkinti, suberti konservuotas pupeles, druską, išmaišyti.
5.
Iškeptoms daržovėms leisti atvėsti, nuo burokėlių nulupti odeles, viską sudėti į lėkštę, jei reikia, pabarstyti druska.

Burokėlių salotos

Recepto autorius: Salotos labai tinka burokėlių gerbėjams, besilaikantiems dietos ar šiaip nevalgantiems mėsos ir užpilų. Burokėliai kepti orkaitėje, prieš tai juos supjausčius ir ( ...daugiau ) Audronė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Burokėlį nuplauti, supjaustyti riekelėmis, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją .

  2. Morką nuskusti, supjaustyti griežinėliais.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros, sudėti į kepimo skardą burokėlius folijoje ir morkas ( jei kepate be silikoninio kilimėlio, įkloti kepimo popieriaus), kepti 40 min.

  4. Pekino kopūsto lapą ir porą susmulkinti, suberti konservuotas pupeles, druską, išmaišyti.

  5. Iškeptoms daržovėms leisti atvėsti, nuo burokėlių nulupti odeles, viską sudėti į lėkštę, jei reikia, pabarstyti druska.

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų