Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių sriuba su grybais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 burokėlių
200 gramų grybų
100 gramų morkų
100 gramų svogūnų
100 gramų pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek laurų lapų (lapai)
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išvirkite grybus. Sutarkuotas morkas ir kubeliais pjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Tada visus keturis ingredientus sudėkite į puodą, užpilkite pomidorų padažu ir sudėkite visus likusius produktus. Virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Nepamirškite maišyti.
3.
Tada sudėkite sriubą į stiklainius ir pasterizuokite pusvalandį.

Burokėlių sriuba su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvirkite grybus. Sutarkuotas morkas ir kubeliais pjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Tada visus keturis ingredientus sudėkite į puodą, užpilkite pomidorų padažu ir sudėkite visus likusius produktus. Virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Nepamirškite maišyti.

  3. Tada sudėkite sriubą į stiklainius ir pasterizuokite pusvalandį.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų