Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Burokėlių užkandis su šventine filė
AUTORIUS:
Ina
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
240 gramų silkių
2 vienetai burokėlių (vidutinio dydžio, virti)
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 vienetas obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Virtus burokėlius supjaustyti apskritimais (jų turėtų būti lyginis skaičius).
2.
Obuolį nulupti, išimti sėklas ir pjaustyti apskritimais.
3.
Tada tepti burokėlio apskritimą majonezu, dėti obuolio, o ant jo užteptą majonezu kitą burokėlio apskritimą. Ir taip padaryti visus. Tada kiekvieno viršų aptepti majonezu ir ant viršaus dėti šventinės "Zigmo" filė gabaliukus. Obuolį galima keisti svogūnu. Skanaus!

Burokėlių užkandis su šventine filė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Virtus burokėlius supjaustyti apskritimais (jų turėtų būti lyginis skaičius).

  2. Obuolį nulupti, išimti sėklas ir pjaustyti apskritimais.

  3. Tada tepti burokėlio apskritimą majonezu, dėti obuolio, o ant jo užteptą majonezu kitą burokėlio apskritimą. Ir taip padaryti visus. Tada kiekvieno viršų aptepti majonezu ir ant viršaus dėti šventinės "Zigmo" filė gabaliukus. Obuolį galima keisti svogūnu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ina

Komentarai


Daugiau receptų