Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Čeburekai
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaulės faršo
300 gramų miltai
200 mililitrų kefyro
50 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis bazilikų
Kepimui:
400 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kefyrą, kiaušinį ir miltus sumaišyti (miltų tiek, kad tešla tiktų minkyti).
2.
Maltą kiaulieną sumaišyti su druska ir prieskoniais, užplikyti verdančiu vandeniu, dar kartą gerai išmaišius padėti šaltai maždaug 1 valandai.
3.
Vėliau gaminti čeburekus, kraštelius užspaudžiant šakute.
4.
Virti aliejuje. Skanaus:)

Čeburekai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kefyrą, kiaušinį ir miltus sumaišyti (miltų tiek, kad tešla tiktų minkyti).

  2. Maltą kiaulieną sumaišyti su druska ir prieskoniais, užplikyti verdančiu vandeniu, dar kartą gerai išmaišius padėti šaltai maždaug 1 valandai.

  3. Vėliau gaminti čeburekus, kraštelius užspaudžiant šakute.

  4. Virti aliejuje. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai (1)


  • Inga 2016-06-30 09:46

    Labai skaniai gavosi:)


Daugiau receptų