Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Česnakinė višta
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas vištiena
šiek tiek druskos
8 skiltelės česnakų
50 gramų sviesto
50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Višta gerai ištrinti su druska bei pipirais.
2.
Česnakus supjaustyti grežinėliais. Sviestą supjaustyti nedideliais gabaleliais.
3.
Vištoje padaryti pjūvius. Į jas prikimšti česnakus. Po oda dėti sviesto gabaliukus. Apšlakstyti aliejumi.
4.
Kepti 100 °C temperatūroje apie 1,5 valandos, retkarčiais apšlakstydami sultimis, kurie išbėga iš vištos.

Česnakinė višta

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Višta gerai ištrinti su druska bei pipirais.

  2. Česnakus supjaustyti grežinėliais. Sviestą supjaustyti nedideliais gabaleliais.

  3. Vištoje padaryti pjūvius. Į jas prikimšti česnakus. Po oda dėti sviesto gabaliukus. Apšlakstyti aliejumi.

  4. Kepti 100 °C temperatūroje apie 1,5 valandos, retkarčiais apšlakstydami sultimis, kurie išbėga iš vištos.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų