Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Česnakinės bandelės su sūriu
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Labai skanios bandelės. Aš mėgstu česnaką, todėl dėjau jo gerokai daugiau - bandelės buvo aromatingesnės. Labai tinka sumuštiniams. Labai skanios bandelės. Aš mėgstu česnaką, todėl dėjau jo gerokai daugiau - bandelės buvo aromatingesnės. Labai tinka sumuštiniams. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų miltai
125 mililitrai vandens
50 gramų sūris
4 skiltelės česnakų
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1.5 arbatinio šaukštelio sausų mielių
1 arbatinis šaukštelis druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į šiltą vandenį suberti mieles ir cukrų, išmaišyti ir palikti apie 10 minučių pastovėti, kol mielės suputos. Sudėti smulkintą česnaką.
2.
Miltus sumaišyti su druska, persijoti ir berti į tešlą.
3.
Užminkyti minkštą elastingą tešlą. Minkyti apie 10 minučių.
4.
Supilti aliejų, ir dar kartą perminkyti.
5.
Kildinti apie valandą, kol padvigubės.
6.
Sudėti smulkiai tarkuotą sūrį, ir vėl gerai viską išminkyti.
7.
Padalinti tešlą į 10 gabalėlių.
8.
Iškočioti juos į volelius ir iš jų surišti mazgelius. Galus pakišti po bandele ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
9.
Kildinti kol padvigubės, 30 - 40 minučių.
10.
Pakilusias aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 C orkaitėje apie 20 minučių, kol bandelės pradės gražiai ruduoti. Skanaus!

Česnakinės bandelės su sūriu

Recepto autorius: Labai skanios bandelės. Aš mėgstu česnaką, todėl dėjau jo gerokai daugiau - bandelės buvo aromatingesnės. Labai tinka sumuštiniams. Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Aptepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į šiltą vandenį suberti mieles ir cukrų, išmaišyti ir palikti apie 10 minučių pastovėti, kol mielės suputos. Sudėti smulkintą česnaką.

  2. Miltus sumaišyti su druska, persijoti ir berti į tešlą.

  3. Užminkyti minkštą elastingą tešlą. Minkyti apie 10 minučių.

  4. Supilti aliejų, ir dar kartą perminkyti.

  5. Kildinti apie valandą, kol padvigubės.

  6. Sudėti smulkiai tarkuotą sūrį, ir vėl gerai viską išminkyti.

  7. Padalinti tešlą į 10 gabalėlių.

  8. Iškočioti juos į volelius ir iš jų surišti mazgelius. Galus pakišti po bandele ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  9. Kildinti kol padvigubės, 30 - 40 minučių.

  10. Pakilusias aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 C orkaitėje apie 20 minučių, kol bandelės pradės gražiai ruduoti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai


Daugiau receptų