Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Česnakinės varškės kremas
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
5 vienetai česnakų (skiltelės)
370 mililitrų majonezo (Hellmann's)
600 gramų varškės (liesa)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prie kremo reikės:

morkų,
agurkų,
pomidorų,
kukurūzų traškučių.

Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.

Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.

Česnakinės varškės kremas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prie kremo reikės:

morkų,
agurkų,
pomidorų,
kukurūzų traškučių.

Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.

Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (18)


  • to Ana 2015-03-02 14:51

    Tikra teisybė dėl tų lietuviškų majonezų :) Daug kas juos perka, nes galvoja, kad sveikiau. O iš tikro tas pats š... pagal sudėtį ir dar neskanu :)


  • Grazina 2014-11-22 19:26

    o pas mus :raudona svoguna labai smulkiai supjaustyti ,pabarstyti druska ,sumaisyti su varske ,ispausti cesnaka ,pabarstyti druska ,juodais ir raudonais pipirais ,sumaisyti su natur joghurtu .vadinasi "korozot" -skanaus


  • as 2014-11-01 20:36

    siulau gaminti su grudeta varske,tuomet nereikia jokio majonezo:)


  • giedre 2010-08-20 08:09

    skanumelis. Tik pabandykite i varskyte ideti dar ir marinuota agurkiuka, krapu (sutrinu su blenderiu), o cesnakiuko reiketu nepadauginti.Viska sumaisyt su jums patinkanciu majonezu........as tepu ant prancuzisko batono.Labai skanu paciai ir sveciam pavaisinti.


  • Daiva 2010-07-26 18:39

    %-)


  • Rasa 2010-06-23 13:29

    Dabar padariau šitaip.. Iškepiau bulves su lupenomis įvyniotas folijoje, orkaitėje. Padariau šį padažiuką, tik dėjau "Vilniaus" majonezą, grietinės, svogunų laiškų, krapų, ir prieskoniukų įvairių po truputį (dėjau ir žuvies, ir kotletų, ir šašlykų, ir bulvių ir t.t. prieskoniukų). Padažiukas gavosi labai skanus :super: O su bulvytėm.. :mmm:
    Labai dėkoju už įdėją :taip:


  • nijole 2010-04-25 16:37

    noreciau greitai paruosiamo kekso recepto laukiu


  • Danutė 2010-04-22 08:13

    Ačiū už geras idėjas :-)


  • nijole 2010-04-21 15:16

    reikes pabandyti gal ir neblogai butu reikes pabandyti


  • Danute 2010-01-27 18:42

    O aš darau taip: česnaką smulkiai supjaustau, įdedu dar rauginto agurko, taip pat smulkiai supjaustyto, daug krapų, lietuviško majonezo (skaniausia Vilniaus) :super: , druskos truputį ir super :soku2: Užsitepu ant batono riekutės :super2: Parlėkus iš darbo užkast pats tas


Daugiau receptų