Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Česnakų padažas keptai vištienai
AUTORIUS:
Silvija
INGREDIENTAI:
4 vienetai česnakų (skiltelės)
10 gramų acto
80 gramų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnakas smulkiai supjaustomas ir išmaišomas skiestame acte (skiesti pagal skonį, bet turi būti rūgštoka).
Padažą užpilti ant orkaitėje keptos vištienos, taip pat papildomai tiekti padažinėje papildomam užpylimui bevalgant.
Skanaus.

Česnakų padažas keptai vištienai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Česnakas smulkiai supjaustomas ir išmaišomas skiestame acte (skiesti pagal skonį, bet turi būti rūgštoka).
Padažą užpilti ant orkaitėje keptos vištienos, taip pat papildomai tiekti padažinėje papildomam užpylimui bevalgant.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai (5)


  • daiva 2012-07-17 18:10

    SKANU IR TIKRAI VERTAS DEMESIO:)


  • viktorija 2011-02-27 13:23

    tai cia kaip marinatas? ar jau iskeptai vistienai?


  • idomu 2009-05-29 17:59

    O ar tinka obuoliu actas? 8-|


  • Tomas 2009-03-29 18:35

    labai megstu sita padaza, super skonis!


  • mananana 2009-03-29 17:56

    dar dedu smulkiai pjaustytu krapu ir truputi cukraus


Daugiau receptų