Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cezario salotos
AUTORIUS:
Egle
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas vištos filė
1 vienetas iceberg salota (arba pekino kopūstai)
100 gramų sūris (tarkuotas)
100 gramų batono
1 vienetas agurkų
Padažui:
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos file supjaustyti gabaliukais. Pakepinti su druska ir pipirais ar jūsų mėgstamais prieskoniais.
2.
Salotą susmulkinti ir sudėti į lėkštę. Agurką nulupti ir susmulkinti, dėti ant salotų.
3.
Batoną supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti keptuveje. Ant salotų ir agurkų sudėti vištienos file keptą, batoną ir tarkuota sūrį.
4.
Padažą pasidaryti iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Užpilti ant salotų. Skanaus!

Cezario salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos file supjaustyti gabaliukais. Pakepinti su druska ir pipirais ar jūsų mėgstamais prieskoniais.

  2. Salotą susmulkinti ir sudėti į lėkštę. Agurką nulupti ir susmulkinti, dėti ant salotų.

  3. Batoną supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti keptuveje. Ant salotų ir agurkų sudėti vištienos file keptą, batoną ir tarkuota sūrį.

  4. Padažą pasidaryti iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Užpilti ant salotų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Egle

Komentarai


Daugiau receptų