Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat būti ne per kieta kočiojimui.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais.
Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį.
Patiekiama su pomidorų padažu.
Idealus patiekaliukas tiek pusryčiams, tiek vakarienei... prie alaus :D

Čičinskai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušinių |
0.5 kilogramo | kvietinių miltų |
6 vienetai | dešrelių |
300 gramų | kefyro |
1 arbatinis šaukštelis | sodos |
200 gramų | varškės |
šiek tiek | prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Čičinskai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
- Dešrelės, 6 vienetai
- Kefyras, 300 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, 200 gramų
- Prieskoniai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat būti ne per kieta kočiojimui.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais.
Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį.
Patiekiama su pomidorų padažu.
Idealus patiekaliukas tiek pusryčiams, tiek vakarienei... prie alaus :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (110)
Cia daugiau uzkandis prie aluas,manau vyrams labiau patinka sio tipo Cicinskiukai
Cia ne cicinskas o tiesiog desrele kefyro tesloje :)
Cia cicinskas :Dnejuokinkit :D
Kai kurie žmonės nemėgsta faršo taigi čia pukus sprendimas. Esu darius ir iš virtų bulvių man asmeniškai labai patinka, o mano vyras čičinskus valgo tik kai darau pagal šį receptą.
Cia ne cicinskas o parodija kazkokia,tikras cicinskas daromas su farsu o ne su desrelem
Tikrasis cicinskas iš virtų bulvių -Panevėžio cicinskas
Labai skanu
As darau su faršu labai skanu.
Labai skanus ir vaikam patinka. :-)
Lengva paruosti ir tikrai skanu, megsta ir anukaiï