Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Čili sriuba
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų mesos (malta)
1 skardinė pupelių (konservuotos)
1 skardinė pomidorų pastos (konservuoti, savose sultyse)
1 svogūnų
1 skiltelė česnakų
šiek tiek paprikų
1 pakelis sulčių ((pomidorų))
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai)
1 pipirai (čili)
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
1 arbatinis šaukštelis bazilikų
0.7 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
šiek tiek sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę susmulkinkite, čili pipirą smulkiai supjaustykite ir kartu su faršu, į keptuvę įpylus šlakelį aliejaus, pakepinkite 5-8 minutes. Tada smulkiai supjaustykite papriką, suberkite ją į keptuvę su faršu, užbarstykite maltos mėsos prieskonių ir pakepinkite dar 10 minučių.
2.
Visą keptuvės turinį suberkite į puodą, supilkite pomidorų sultis, šakute pamaigytus pomidorus, suberkite paprikos miltelius ir ant silpnos ugnies pavirkite 10 minučių.
3.
Tada sudėkite pupeles, prieskonines žoleles, druską bei pipirus. Pavirkite dar 5 minutes.
4.
Lėkštėje ant sriubos užtarkuokite sūrio, patiekite su paskrudinta batono rieke.

Skanaus.

Čili sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę susmulkinkite, čili pipirą smulkiai supjaustykite ir kartu su faršu, į keptuvę įpylus šlakelį aliejaus, pakepinkite 5-8 minutes. Tada smulkiai supjaustykite papriką, suberkite ją į keptuvę su faršu, užbarstykite maltos mėsos prieskonių ir pakepinkite dar 10 minučių.

  2. Visą keptuvės turinį suberkite į puodą, supilkite pomidorų sultis, šakute pamaigytus pomidorus, suberkite paprikos miltelius ir ant silpnos ugnies pavirkite 10 minučių.

  3. Tada sudėkite pupeles, prieskonines žoleles, druską bei pipirus. Pavirkite dar 5 minutes.

  4. Lėkštėje ant sriubos užtarkuokite sūrio, patiekite su paskrudinta batono rieke.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (6)


  • Vardas 2016-11-06 13:15

    Dar parekomenduociau daugiau prieskoniu nepagailet nes ciliuko skonis turi buti sodrus! Saukstas maltos dziovintos kalendros saukstas malto kumino ir baigiant troskinti saukstas kakavos taip taip kakavos ir pora saukstu acto.


  • Deividas 2015-10-11 19:27

    Aciu uzsirasiau 1dali


  • Deividas 2015-10-11 18:56

    Labai geri receptai


  • Kaunietis 2015-07-14 12:46

    Fermentinis sūris čia tinka, tik tamsta turbūt perkate optiminį šlamštą ir nieko nežinote.


  • koko 2015-01-27 09:47

    nustokis jus visur kur papuola det ta sudina fermentini suri. NEGADINKIT RECEPTU


  • Ieva 2015-01-26 06:24

    Vakar pabandžiau labai paprasta ir skanuu ačiū:)


Daugiau receptų