
Čili sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mesos (malta) |
1 skardinė | pupelių (konservuotos) |
1 skardinė | pomidorų pastos (konservuoti, savose sultyse) |
1 | svogūnų |
1 skiltelė | česnakų |
šiek tiek | paprikų |
1 pakelis | sulčių ((pomidorų)) |
1 arbatinis šaukštelis | prieskonių (maltai mėsai) |
1 | pipirai (čili) |
1 arbatinis šaukštelis | maltos saldžiosios paprikos |
1 arbatinis šaukštelis | raudonėlių |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikų |
0.7 arbatinio šaukštelio | druskos |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę susmulkinkite, čili pipirą smulkiai supjaustykite ir kartu su faršu, į keptuvę įpylus šlakelį aliejaus, pakepinkite 5-8 minutes. Tada smulkiai supjaustykite papriką, suberkite ją į keptuvę su faršu, užbarstykite maltos mėsos prieskonių ir pakepinkite dar 10 minučių.
2.
Visą keptuvės turinį suberkite į puodą, supilkite pomidorų sultis, šakute pamaigytus pomidorus, suberkite paprikos miltelius ir ant silpnos ugnies pavirkite 10 minučių.
3.
Tada sudėkite pupeles, prieskonines žoleles, druską bei pipirus. Pavirkite dar 5 minutes.
4.
Lėkštėje ant sriubos užtarkuokite sūrio, patiekite su paskrudinta batono rieke.
Skanaus.
Skanaus.
Čili sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Mėsa, malta, 500 gramų
- Pupelės, konservuotos, 1 skardinė
- Pomidorai, konservuoti, savose sultyse, 1 skardinė
- Svogūnai, 1
- Česnakai, 1 skiltelė
- Paprika
- Sultys, (pomidorų), 1 pakelis
- Prieskoniai, maltai mėsai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, čili, 1
- Malta saldžioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonėliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 7/10 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sūris, fermentinis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę susmulkinkite, čili pipirą smulkiai supjaustykite ir kartu su faršu, į keptuvę įpylus šlakelį aliejaus, pakepinkite 5-8 minutes. Tada smulkiai supjaustykite papriką, suberkite ją į keptuvę su faršu, užbarstykite maltos mėsos prieskonių ir pakepinkite dar 10 minučių.
Visą keptuvės turinį suberkite į puodą, supilkite pomidorų sultis, šakute pamaigytus pomidorus, suberkite paprikos miltelius ir ant silpnos ugnies pavirkite 10 minučių.
Tada sudėkite pupeles, prieskonines žoleles, druską bei pipirus. Pavirkite dar 5 minutes.
Lėkštėje ant sriubos užtarkuokite sūrio, patiekite su paskrudinta batono rieke.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (6)
Dar parekomenduociau daugiau prieskoniu nepagailet nes ciliuko skonis turi buti sodrus! Saukstas maltos dziovintos kalendros saukstas malto kumino ir baigiant troskinti saukstas kakavos taip taip kakavos ir pora saukstu acto.
Aciu uzsirasiau 1dali
Labai geri receptai
Fermentinis sūris čia tinka, tik tamsta turbūt perkate optiminį šlamštą ir nieko nežinote.
nustokis jus visur kur papuola det ta sudina fermentini suri. NEGADINKIT RECEPTU
Vakar pabandžiau labai paprasta ir skanuu ačiū:)