Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cinamoninės bandelės su medum ir obuoliais
AUTORIUS:
Saulė
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
600 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
5 šaukštų cinamono
1/2 stiklinės medaus
1 obuolio

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.

Cinamoninės bandelės su medum ir obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
5 šaukštų cinamono
1/2 stiklinės medaus
1 obuolio

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.

Receptą atsiuntė Saulė

Komentarai


Daugiau receptų