Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cinamoniniai sausainiai su riešutais
AUTORIUS:
Santa Maria
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cinamono (Santa Maria, maltas)
200 mililitrų cukraus
100 mililitrų cukraus (tamsus cukranendrių)
2 vienetai kiaušinių
350 mililitrų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos (Santa Maria)
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų riešutų (smulkinti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (Santa Maria)
200 mililitrų avižinių dribsnių
250 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi ~30 vnt.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sumaišykite sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius. Įdėkite riešutus, tarkuotą šokoladą, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną. Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir vėliau supilkite į tešlą. Maišykite, kol ji pasidarys vienoda.

Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių. Prieš ragaudami, leiskite jiems atvėsti.

Cinamoniniai sausainiai su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gaunasi ~30 vnt.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sumaišykite sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius. Įdėkite riešutus, tarkuotą šokoladą, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną. Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir vėliau supilkite į tešlą. Maišykite, kol ji pasidarys vienoda.

Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių. Prieš ragaudami, leiskite jiems atvėsti.

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...