Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Citrininė vištiena
AUTORIUS:
Vitalija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištiena (blauzdelės)
2 galvos česnakų
1 vienetas citrinų
1 vienetas rozmarino
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsa nuplauname, nusausiname, pabarstome druska ir pipirais , sudedame į kepimo formą.
Citriną supjaustome, česnakus irgi. Viską sudedame į forma kartu su mėsą. Pabarstome rozmarinais.
2.
Uždengiame folija ir kepame 170°C temp. orkaitėje apie 1 val.

Kai viskas iškeps, citrinas ir česnakus suminkome šakute ir šituo padažu apipilame mėsą.

Citrininė vištiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsa nuplauname, nusausiname, pabarstome druska ir pipirais , sudedame į kepimo formą.
    Citriną supjaustome, česnakus irgi. Viską sudedame į forma kartu su mėsą. Pabarstome rozmarinais.

  2. Uždengiame folija ir kepame 170°C temp. orkaitėje apie 1 val.

    Kai viskas iškeps, citrinas ir česnakus suminkome šakute ir šituo padažu apipilame mėsą.

Receptą atsiuntė Vitalija

Komentarai


Daugiau receptų