Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Citrininis padažas
AUTORIUS:
Marijona
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek muskato
1 vienetas kiaušinių (tryniai)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 druskos
40 gramų sviesto
1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įspaudžiamos citrinos sultys, suberiami malti prieskoniai ir nutarkuota citrinos žievelė, pasūdoma, išmaišoma ir pakaitinama, sudedamas ištrintas trynys.

Citrininis padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įspaudžiamos citrinos sultys, suberiami malti prieskoniai ir nutarkuota citrinos žievelė, pasūdoma, išmaišoma ir pakaitinama, sudedamas ištrintas trynys.

Receptą atsiuntė Marijona

Komentarai


Daugiau receptų