Sviestą išsukite su cukraus pudra, supilkite miltus ir suminkykite vientisą tešlą.
Gauta tešla išklokite sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Viename dubenyje išplakite kondensuotą pieną, kiaušinius, citrinos sultis, žievelę bei kepimo miltelius.
Gautą masę sumaišykite su kubeliais susmulkinta citrina ir supilkite ant iškepto tešlos pagrindo.
Vėl dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol užpilas sutirštės.
Skanaus.

Citrininis pyragas su kondensuotu pienu
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinų |
0.5 stiklinės | cukraus pudros |
4 vienetai | kiaušinių |
2 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
225 gramai | sviesto |
320 gramų | kondensuoto pieno |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
1 valgomasis šaukštas | citrinos žievelės (tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Citrininis pyragas su kondensuotu pienu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 225 gramai
- Kondensuotas pienas, 320 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukite su cukraus pudra, supilkite miltus ir suminkykite vientisą tešlą.
Gauta tešla išklokite sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Viename dubenyje išplakite kondensuotą pieną, kiaušinius, citrinos sultis, žievelę bei kepimo miltelius.
Gautą masę sumaišykite su kubeliais susmulkinta citrina ir supilkite ant iškepto tešlos pagrindo.
Vėl dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol užpilas sutirštės.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (4)
Receptas geras, tik miltu reiktu deti zymiai daugiau, kad tesla butu galima minkyti
Nesamoningas receptas,nepatariu juo naudotis,tik sugadinsit produktus ir tiek..isvis isimkit blogus receptus :[email protected]
didele kesatone :-D :-D :-D :-D
nusirasiau recepta ir ejau gamint.Viska pradejau daryt kaip parasyta issukau sviesta su cukraus pudra ir miltais,kol sedejau prie kompo nekele ytarimo niekas,bet kaip pradejau gamint iskart pastebejau kad nekas gausis,bet galvoju pabaigsiu jau jei pradejau,visu pirma issukus sviesta su cukraus pudra ir miltais dar reikia istepti kepimo forma sviestu? kaip ydedi kept viskas virt pradeda orkaitej nekepa bet verda tiesiog sviestas issilydo,tai as iskart pamaniau nelogiska kazkas,tokia kiaulem buiza gavosi,taip ir gavosi pyragas neskanus,bent man,gal kitiem skanesnis gausis,bet daugiau tokio nekepsiu...