Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ciuricho salotos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų morkų
100 gramų žirnių (konservuoti)
150 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai acto (3%)
200 gramų makaronų
100 gramų pievagrybių (marinuoti)
0.5 valgomojo šaukšto žalumynų (smulkinti)
150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Nusunkti, atvėsinti.
Smulkiai supjaustyti sūrį, morkas, kumpį, sudėti nusunktus pievagrybius ir žirnelius, viską permaišyti.

Užpilti aliejumi, išmaišytu su actu ir susmulkintais žalumynais, permaišyti, sudėti makaronus, druskos pagal skonį, permaišyti ir leisti pastovėti, kad įsigertų užpilas.

Ciuricho salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Nusunkti, atvėsinti.
Smulkiai supjaustyti sūrį, morkas, kumpį, sudėti nusunktus pievagrybius ir žirnelius, viską permaišyti.

Užpilti aliejumi, išmaišytu su actu ir susmulkintais žalumynais, permaišyti, sudėti makaronus, druskos pagal skonį, permaišyti ir leisti pastovėti, kad įsigertų užpilas.

Komentarai (1)


  • gabriele 2010-09-07 10:44

    skamnu %-)
    :bravo:


Daugiau receptų