Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cukinijos įdarytos su faršu ir voveraitėmis
AUTORIUS:
Engrida
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (lapeliai)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulienos (malta)
300 gramų voveraičių
300 gramų sūris
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
2 vienetai cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Cukinijas perpjauname per pusę, išimame vidurius su sėklomis , pabarstome druska ir pipirais, dedame ant blėkutės.

Į faršą susedame pjaustytas voveraites ir svogūnus, bei baziliko lapelius, dedame druskos , pipirų, santa marijos mėsos prieskonių, viską sumaišome ir sudedame į cukinijas.

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, supjautome riekelėmis ir sudedame ant faršo.

Sutarkuojame smulkiai sūrį ir užbarstome ant pomidorų.

Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių. Paragaukite skonis tikrai super, mūsų šeimai labai patinką.Skanaus.

Cukinijos įdarytos su faršu ir voveraitėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Cukinijas perpjauname per pusę, išimame vidurius su sėklomis , pabarstome druska ir pipirais, dedame ant blėkutės.

Į faršą susedame pjaustytas voveraites ir svogūnus, bei baziliko lapelius, dedame druskos , pipirų, santa marijos mėsos prieskonių, viską sumaišome ir sudedame į cukinijas.

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, supjautome riekelėmis ir sudedame ant faršo.

Sutarkuojame smulkiai sūrį ir užbarstome ant pomidorų.

Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių. Paragaukite skonis tikrai super, mūsų šeimai labai patinką.Skanaus.

Receptą atsiuntė Engrida

Komentarai (10)


  • albina 2019-07-21 13:07

    malta kiauliena-faršas


  • Pffff 2015-08-11 13:14

    Viskas čia gerai. Koks nulupti? Taigi jaunos cukinijos, ne senos. Kas lupa jaunas cukinijas. O jau riekutes daryti irgi absurdas - čia gi ĮDARYTOS cukinijos, o ne sumuštiniai/kepsneliai/tortai/kokteiliai. Kaip tik Eugenija, taip iškart jau ir Edita.


  • Edita 2014-09-04 13:44

    Siulau nulupti ir supjaustiti ne laiveliais o "barankytemis - riekutemis" Daug daug patogiau


  • raimonda jonikaite 2014-08-19 16:45

    turiu daug cukiniju ir noriu suvartoti kol nesugedo gal dar kokiu receptu turit :)


  • Eugenija 2012-08-12 22:32

    Ar cukinijos nulupti nereikia?


  • dija 2010-09-13 15:30

    skanumelis.... bent jau taip atrodo, ragut dar nera teke, bandysma kept :super:


  • renata 2010-09-09 23:31

    labai skanu :-)


  • meja 2010-08-28 14:39

    Atrodo ir as nematau, gal be farso... ;) arba uzmirso.. :)


  • salomeja 2010-08-23 10:21

    Labai skanus patiekalas, darau jį dažnai. :super: :super: :super:


  • sane 2010-08-21 22:42

    super man labai patiko :super: :super: :super:


Daugiau receptų