Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cukinijos ir maltos mėsos užkepėlė
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų svogūnų
0.5 kilogramo kiaulės faršo
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 kilogramas cukinijos
5 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti keptuvėje kelias minutes.
Sudėti faršą ir kepinti iki 7 min.
Po to įberti prieskonių, įmaišyti pomidorų pastą ir kepinti dar iki 7 min.
Cukinijas (turėjau jaunas) supjaustyti 5 mm griežinėliais.
Į kepimo formą dėti cukinijų griežinėlius (eilėmis), dalį faršo, cukinijas, faršą ir vėl cukinijas.
Apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu (turėjau Parmezano) ir kepti iki 35 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Cukinijos ir maltos mėsos užkepėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti keptuvėje kelias minutes.
Sudėti faršą ir kepinti iki 7 min.
Po to įberti prieskonių, įmaišyti pomidorų pastą ir kepinti dar iki 7 min.
Cukinijas (turėjau jaunas) supjaustyti 5 mm griežinėliais.
Į kepimo formą dėti cukinijų griežinėlius (eilėmis), dalį faršo, cukinijas, faršą ir vėl cukinijas.
Apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu (turėjau Parmezano) ir kepti iki 35 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai (1)


  • Gendra 2012-08-22 13:54

    labai skaniai atrodo- sivakar isbandysim :)


Daugiau receptų