Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cukinijų apkepas
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Galima valgyti ar su grietine ar spirgučiais. Galima valgyti ar su grietine ar spirgučiais. Gražina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų cukinijos
4 vienetai kiaušinių
200 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
120 gramų miltai
100 gramų sūris
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas sutarkuokite burokų trintuve ir nusunkite skystį.
2.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Nukelkite nuo ugnies.
3.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
4.
Kiaušinius išplakite su aliejumi.
5.
Į didelį dubenį dėkite cukinijas, supjaustyta kubeliais kumpelį, pakepintas, atvėsusias daržoves, tarkuotą sūrį, berkite miltus, supilkite kiaušinių - aliejaus plakinį. Pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
6.
Sukrėskite paruoštą tešlą į kepimo indą, išlyginkite paviršių. Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus.

Cukinijų apkepas

Recepto autorius: Galima valgyti ar su grietine ar spirgučiais. Gražina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Cukinijas sutarkuokite burokų trintuve ir nusunkite skystį.

  2. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Nukelkite nuo ugnies.

  3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

  4. Kiaušinius išplakite su aliejumi.

  5. Į didelį dubenį dėkite cukinijas, supjaustyta kubeliais kumpelį, pakepintas, atvėsusias daržoves, tarkuotą sūrį, berkite miltus, supilkite kiaušinių - aliejaus plakinį. Pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.

  6. Sukrėskite paruoštą tešlą į kepimo indą, išlyginkite paviršių. Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų