Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cukinijų košė su citrina ir imbieru
AUTORIUS:
Roberta
INGREDIENTAI:
4 vienetai citrinų
1.5 kilogramo cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
šiek tiek imbierų
2 kilogramai cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei jūsų daržuose užderėjo cukinijų, jas galima ne tik marinuoti, maišyti į mišraines, bet išsivirti ir košės, kuri puikiai tiks kaip mėgiamas pagardas prie patiekalų.
Cukinijas supjaustyti kubeliais, sumalti citrinas, imbierą, sudėti gvazdikėlius, cukrų ir virti apie 3 val. Tik nepadauginkite gvazdikėlių ! Reikia dėti vos 5 – 6.
Iš dviejų didelių cukinijų išėjo 3,5 l košės. Tiesa, citrinas galima keisti ir citrinų rūgštimi.

Cukinijų košė su citrina ir imbieru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jei jūsų daržuose užderėjo cukinijų, jas galima ne tik marinuoti, maišyti į mišraines, bet išsivirti ir košės, kuri puikiai tiks kaip mėgiamas pagardas prie patiekalų.
Cukinijas supjaustyti kubeliais, sumalti citrinas, imbierą, sudėti gvazdikėlius, cukrų ir virti apie 3 val. Tik nepadauginkite gvazdikėlių ! Reikia dėti vos 5 – 6.
Iš dviejų didelių cukinijų išėjo 3,5 l košės. Tiesa, citrinas galima keisti ir citrinų rūgštimi.

Receptą atsiuntė Roberta

Komentarai (9)


  • laima 2016-08-26 12:15

    labai skanu


  • Elada 2014-08-19 10:28

    Man tai makalošė iš bado čia.


  • alda 2013-08-18 10:10

    Virkit Zepter puode ir nereiks aimanuot


  • Roberta 2010-09-13 17:15

    Ne pirmus metus verdu šią košę. Niekad nebuvo neskaniai išėję ar kažkas ne taip. Moliūgą ir panašiai darau. Jūsų nuomonė, kuri byloja garsiai "geriau nebandykit", siūlymas jau. Jei nepatinka Jums, sakau nereiškia, kad ir kitiems nepatiks. Na nesvarbu, nepatinka tai ne :-)


  • RASA 2010-09-13 16:42

    man asmeniskai labjau patinka moliugas,ir siam receptui labai tinka,nes dauk metu verdu sia uogiene,dar tikriausiai esate labai jauna seimininke pirma karta virusi sia kose,nera ko pikti tai mano nuomone.


  • Roberta 2010-09-13 15:44

    Jei būtų nieko gero, tai nemėgtų šeimyna ir nevirtume :super2: Jei nepatiko tai nereiškia, kad visų skonis toks "ypatingai nepaperkamas" :-D


  • RASA 2010-09-13 14:22

    nieko gero,galit ir nebandyt :bloga:


  • Roberta 2010-09-03 19:37

    Ne pirmi metai verdu ir nebereikalo parašyta, akd košė ;-) beto jei verdama trumpiau - lieka gabaliukai. Ir nereik kunkuliuot ant pilnos ugnies, o ant mažos :-D :ok: Tad kol nepabandyta lengva sakyti, akd nesąmonė :-D


  • alma 2010-09-03 17:15

    nu pavirus 3 val kas ten ir liks? NESAMONE :-( :-(


Daugiau receptų