Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Cukriniai riestainiukai - Petits palmiers
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Tai turbūt visiems puikiai žinomi ir mėgstami riestainiukai, tačiau šitas receptas prancūziškas. Tai turbūt visiems puikiai žinomi ir mėgstami riestainiukai, tačiau šitas receptas prancūziškas. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
70 gramų rudojo cukraus
70 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenėlyje sumaišyti rudąjį ir baltąjį cukrų bei cinamoną.
2.
Išvynioti vieną sluoksniuotos tešlos lakštą ir apiberti jį trečdaliu cukraus mišinio. Išvynioti antrą tešlos lakštą, uždėti ant pirmojo ir pabarstyti cukraus mišiniu.
3.
Užlenkti kraštus ir vynioti iš abiejų pusių, kol abu ritiniai susitiks tešlos viduryje. Suvynioti į kepimo popierių ir palaikyti šaldytuve 30 minučių. Supjaustyti riekelėmis.
4.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 190 laipsnių 10 minučių, po to apversti ir toliau kepti dar 10 minučių.

Cukriniai riestainiukai - Petits palmiers

Recepto autorius: Tai turbūt visiems puikiai žinomi ir mėgstami riestainiukai, tačiau šitas receptas prancūziškas. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Dubenėlyje sumaišyti rudąjį ir baltąjį cukrų bei cinamoną.

  2. Išvynioti vieną sluoksniuotos tešlos lakštą ir apiberti jį trečdaliu cukraus mišinio. Išvynioti antrą tešlos lakštą, uždėti ant pirmojo ir pabarstyti cukraus mišiniu.

  3. Užlenkti kraštus ir vynioti iš abiejų pusių, kol abu ritiniai susitiks tešlos viduryje. Suvynioti į kepimo popierių ir palaikyti šaldytuve 30 minučių. Supjaustyti riekelėmis.

  4. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 190 laipsnių 10 minučių, po to apversti ir toliau kepti dar 10 minučių.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų