Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daigintų sojos pupelių salotos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų
200 gramų sojos (pupelės)
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sojų pupeles perrinkti, perplauti, užmerkti santykiu 1:2 šiltame vandenyje 10-12 valandų. Perplauti, vėl užpilti vandeniu, taip kartoti kas 5-6 valandas dviejų parų laikotarpyje.
Pradygusias pupeles dar kartą perplauti ir nulupti lukštą. Užpilti vandeniu, užkaisti, užvirinti ir 1 minutę pavirti, nukošti, atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, apkepinti iki kol įgaus auksinę spalvą, atvėsinti.
Į sojos pupeles sudėti svogūną, susmulkintus česnakus, sezamą, sojos padažą, pagal skonį druskos.
Permaišyti, leisti truputėlį pastovėti.
Valgoma kaip šaltas užkandis.

Daigintų sojos pupelių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sojų pupeles perrinkti, perplauti, užmerkti santykiu 1:2 šiltame vandenyje 10-12 valandų. Perplauti, vėl užpilti vandeniu, taip kartoti kas 5-6 valandas dviejų parų laikotarpyje.
Pradygusias pupeles dar kartą perplauti ir nulupti lukštą. Užpilti vandeniu, užkaisti, užvirinti ir 1 minutę pavirti, nukošti, atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, apkepinti iki kol įgaus auksinę spalvą, atvėsinti.
Į sojos pupeles sudėti svogūną, susmulkintus česnakus, sezamą, sojos padažą, pagal skonį druskos.
Permaišyti, leisti truputėlį pastovėti.
Valgoma kaip šaltas užkandis.

Komentarai (2)


  • Rima 2010-09-07 10:59

    na neiskenciau ir pabandziau :-p ir visai idomiai :-D keistoka ,bet neblogai %-) tik siulyciau tikrai deti koki kump,i salotu lapu.. taigi autores atsiprasysiu [:-)


  • Lady_D. 2010-07-05 19:11

    MMMmmm. :jee:
    :soku2:


Daugiau receptų