Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daniškas pyragas „Drommekage“
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
350 gramų cukraus
250 gramų cukraus (rudasis)
200 gramų margarino
6 vienetai kiaušinių
375 gramai kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
0.75 stiklinės pieno
100 gramų kokosų (drožlės)
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino.
Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile.
Viską gerai išplakti.
Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje.
Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku.
Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino.
Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms.
Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti.
Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus.
Skanaus.

Daniškas pyragas „Drommekage“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino.
Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile.
Viską gerai išplakti.
Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje.
Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku.
Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino.
Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms.
Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti.
Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (37)


  • sandra 2013-10-31 22:58

    na ka,gyvenu danijoje,ragavau sitoki pyraga jis labia skanus,siandien as taip pat pameginsiu iskept pagal si recepta ir parasysiu kaip gausis butinai,ilgai ieskojau sito receptor ir olia radau ,aciu kas paraset.


  • Ausre 2013-05-12 10:08

    O kokioje skardeleje ji kepti? na kokiuose ismatavimuose nes nuotraukose jis net dviejose:) :-)


  • Erikiux 2012-12-18 19:50

    katik pabandziau issikepti ir man pavyko!! :bravo: gavosi labai minkstas, tiesiog burnoje tirpsta kaip skanu :super: Aciu uz receptuka ;-)


  • Kristina 2012-04-13 00:02

    Gal zinot, kaip "spandouer" (nzn. kaip parasyt) bandeles kepamos? :)


  • lina 2012-04-12 21:20

    laabaai sakanus,kai atvyksta i svecius dukteresia,visada palepinu siuo pyragu,ji dievina si pyraga,namiskiai taip pat labai megsta. :super: :-D ;-)


  • nu 2011-10-25 20:11

    kepiau bet kodel taip iskilo tai pavirsius gavos nelygus o kai supyliau virsu del to jis negraziai pasiskirste..... :-p


  • ausre 2011-10-12 21:29

    jau metai kaip vis keplioju ta pyraga....biesiskai skanu ;-) ....mmmmmm... :ok:


  • Ginte 2011-10-04 21:28

    Na, truputį receptėlis netisliai parašytas - kiaušiniai plakami su cukrumi, bet be pieno ir sviestuko. Pienas su sviestu tirpdomas atskirai ir supilamas gale - kai miltai būna sudėti ir išmaišyti.
    Be to, kokoso viršus turi būti kaitinamas auktšesnėje temperatūroje, bent 230.
    O šiaip tai labai labai skanus pyragas - ne veltui toks populiarus Danijoje.


  • ;]] 2011-07-10 08:38

    Gavosi toks pats kaip paveikslelis. Labai skanus.!! :soku2: ;-) :-)


  • Eglė 2011-05-13 19:27

    na, aš pati šį pyragą dažnai kepdavau, tačiau recepte tešla, mano atžvilgiu, per prasta. visas skanumas užkraunamas kokoso užpilui. :ne:


Daugiau receptų