Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovėmis ir sūriu apkepta vištienos krūtinėlė
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai labai lengvai ir gana greitai pagaminamas patiekalas tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Lombardijos paprikos suteikia šiokio tokio aštrumo, o kečupas rūgštumo. Tai labai lengvai ir gana greitai pagaminamas patiekalas tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Lombardijos paprikos suteikia šiokio tokio aštrumo, o kečupas rūgštumo. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų vištienos krūtinėlė
2 vienetai pomidorų pastos
100 gramų marinuotų pievagrybių
80 gramų kietojo sūrio
2 vienetai paprikų (Lombardijos marinuotos)
1 skiltelė česnakų
1 valgomasis šaukštas kečupo
1 pundelis petražolių
1 žiupsnelis provanso žolelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę padalinti pusiau. Pabarstyti žolelėmis, pipirais bei druska ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį.
2.
Nuvarvinti pievagrybius ir paprikas. Sutarkuoti sūrį. Susmulkinti česnaką ir petražolių lapelius. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais, paprikas - žiedeliais, pievagrybius - gabaliukais.
3.
Patepti kepsnius kečupu, dėti pievagrybius, pomidorus, paprikas, česnakus ir pabarstyti sūriu bei petražolėmis. Šauti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 - 20 min.
4.
Patiekti su virtais grikiais arba salotomis. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Daržovėmis ir sūriu apkepta vištienos krūtinėlė

Recepto autorius: Tai labai lengvai ir gana greitai pagaminamas patiekalas tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Lombardijos paprikos suteikia šiokio tokio aštrumo, o kečupas rūgštumo. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos krūtinėlę padalinti pusiau. Pabarstyti žolelėmis, pipirais bei druska ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį.

  2. Nuvarvinti pievagrybius ir paprikas. Sutarkuoti sūrį. Susmulkinti česnaką ir petražolių lapelius. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais, paprikas - žiedeliais, pievagrybius - gabaliukais.

  3. Patepti kepsnius kečupu, dėti pievagrybius, pomidorus, paprikas, česnakus ir pabarstyti sūriu bei petražolėmis. Šauti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 - 20 min.

  4. Patiekti su virtais grikiais arba salotomis. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų