Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovių apkepas su malta mėsa
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas bulvių
1 vienetas svogūnų
5 vienetai morkų
1 vienetas saliero stiebų
1 vienetas paprikų
400 gramų kiaulės faršo
50 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 valgomasis šaukštas prieskonių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 žiupsnelis laurų lapų
1 saujelė žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visas daržoves susmulkinti norima forma.

Skardą patepti sviestu ir dėti bulves, faršą su prieskoniais išbarstyti, svogūnus, morkas su paprika ir salierais ant viršaus.
2.
Užpilti stikline vandens, kurioje ištirpinta grietinė, sudėti žalumynus, druską, lauro lapus.

Kepti apie valandą orkaitėje.

Daržovių apkepas su malta mėsa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visas daržoves susmulkinti norima forma.

    Skardą patepti sviestu ir dėti bulves, faršą su prieskoniais išbarstyti, svogūnus, morkas su paprika ir salierais ant viršaus.

  2. Užpilti stikline vandens, kurioje ištirpinta grietinė, sudėti žalumynus, druską, lauro lapus.

    Kepti apie valandą orkaitėje.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų