Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovių ir dešrelių troškinys
AUTORIUS:
Donatas
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
1 sauja petražolių
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
4 vienetai dešrelių
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas cukinijos
1 sauja sparaginių pupelių
šiek tiek raudonėlių
šiek tiek pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mano labai mėgiamas, vasariškas troškinys, kuris yra pakankamai paprastas tačiau tikrai vertas paragavimo.

Pirmiausia nupjaustome galiukus šparaginėm pupelėm, ir jas paverdame apie 5 min. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir dedame į keptuvę su įkaitintu alyvuogių (ar kitu) aliejumi. Jiems apkepus dedame kubeliais pjaustyta cukiniją, žiedais išskaidytą žiedinį kopūstą, tarkuotas morkas, supjaustytą pomidorą (patartina nuluptą) ir jau apvirusias šparagines pupeles, kurias prieš tai reikėtų suplėšyti smulkesniais gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais ir viską pakepti 5 - 10 min. Po to įpilti vandens, kad apsemtų pusę daržovių ir troškinti (uždengtu dangčiu) dar apie 10 min. Tuomet sudėti supjaustytas dešreles, pora šaukštų pomidorų pastos, šlakelį sojų padažo ir kitus prieskonius. Mėgstantys sultinį, gali užbarstyti pusę kubelio daržovių ar vištienos sultinio. Troškinti dar 10-15 min arba kol suminkštės visos daržovės. Prieš pat patiekiant suberti smulkintas petražoles.
Skanaus!

Daržovių ir dešrelių troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mano labai mėgiamas, vasariškas troškinys, kuris yra pakankamai paprastas tačiau tikrai vertas paragavimo.

Pirmiausia nupjaustome galiukus šparaginėm pupelėm, ir jas paverdame apie 5 min. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir dedame į keptuvę su įkaitintu alyvuogių (ar kitu) aliejumi. Jiems apkepus dedame kubeliais pjaustyta cukiniją, žiedais išskaidytą žiedinį kopūstą, tarkuotas morkas, supjaustytą pomidorą (patartina nuluptą) ir jau apvirusias šparagines pupeles, kurias prieš tai reikėtų suplėšyti smulkesniais gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais ir viską pakepti 5 - 10 min. Po to įpilti vandens, kad apsemtų pusę daržovių ir troškinti (uždengtu dangčiu) dar apie 10 min. Tuomet sudėti supjaustytas dešreles, pora šaukštų pomidorų pastos, šlakelį sojų padažo ir kitus prieskonius. Mėgstantys sultinį, gali užbarstyti pusę kubelio daržovių ar vištienos sultinio. Troškinti dar 10-15 min arba kol suminkštės visos daržovės. Prieš pat patiekiant suberti smulkintas petražoles.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Donatas

Komentarai (5)


  • (anonimas) 2013-02-26 15:58

    aš dar bulvių dedu. skanumėlis :super:


  • (anonimas) 2012-09-25 14:13

    %-) skaniai atrodo


  • (anonimas) 2012-09-18 18:11

    :bloga: juokauju :-D


  • Tetis 2011-10-16 14:17

    aš dar įpilu grietinėlės, bet šiaip liuks.skanu


  • laura 2011-09-14 13:17

    labai skaniai atrodo. visko daug ir sveika. siandien pabandysiu pasigamint


Daugiau receptų