Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovių maltinukai su varškės sūrio padažu
AUTORIUS:
Monika
INGREDIENTAI:
300 gramų kopūstų
3 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržoves sutarkuoti smulkia tarka ir pabarstyti druska.

Suberti džiūvesėlius ir gerai viską išmaišyti.

Supilti išplaktus kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti, patogiau minkyti rankomis.

Suformuoti norimo dydžio maltinukus (kukulaičius)

Apkepti keptuvėje su aliejumi, kol gražiai parus.

Išėmus iš keptuvės, kepti orkaitėje apie 10 minučių, kepimo temperatūra 200 C


Padažui:
250 g varškės sūrio
100 ml jogurto be priedų
2 šaukštai smulkintų svogūno laiškų

Visus padažo ingridientus susmulkinti kombainu, plaktuvu iki tyrelės konsistencijos ir palikti valandai pastovėti kambario temperaturoje.

Maltinukai patiekiami su varškės sūrio padažu bei keptomis bulvėmis.

SKANAUS!

Daržovių maltinukai su varškės sūrio padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Daržoves sutarkuoti smulkia tarka ir pabarstyti druska.

Suberti džiūvesėlius ir gerai viską išmaišyti.

Supilti išplaktus kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti, patogiau minkyti rankomis.

Suformuoti norimo dydžio maltinukus (kukulaičius)

Apkepti keptuvėje su aliejumi, kol gražiai parus.

Išėmus iš keptuvės, kepti orkaitėje apie 10 minučių, kepimo temperatūra 200 C


Padažui:
250 g varškės sūrio
100 ml jogurto be priedų
2 šaukštai smulkintų svogūno laiškų

Visus padažo ingridientus susmulkinti kombainu, plaktuvu iki tyrelės konsistencijos ir palikti valandai pastovėti kambario temperaturoje.

Maltinukai patiekiami su varškės sūrio padažu bei keptomis bulvėmis.

SKANAUS!

Receptą atsiuntė Monika

Komentarai (3)


  • Monika 2011-08-16 10:46

    Taip galima ir keptuvėje tiesiog ilgiau patroškinti, tik tereikia atsargiai juos vartyti kad neperlūžtų :super:


  • Aušra 2011-08-15 21:54

    Sveiki,
    o būtina kepti dar ir orkaitėje? Gal galima kaip nors ilgiau keptuvėj pakept ar patroškint? :-)


  • Monika 2011-08-09 15:33

    Padažui dar truksta kelių ingridientų:
    Šaukštelio smulkintų krapų bei 3 skiltelių česnako, taip pat druskytės :))


Daugiau receptų